0

  Termalna riviera v Termah Čatež

  Poletna Termalna riviera z največjim zunanjim bazenskim kompleksom daleč naokoli omogoča zabavo za vse generacije na več kot 10.000 m2 termalnih vodnih površin. Pričakujejo vas vodne atrakcije in bazeni raznolikih oblik s temperaturo termalne vode od 26 °C  do 36 °C . Tobogani, gusarski otok, počasna reka, bazen z valovi, otroški bazeni, igrala, whirlpooli ...Težko boste vse skupaj preizkusili v enem samem dnevu.

  Na zimski Termalni rivieri odkrijte vodni raj na več kot 2.300 m2 notranjih termalnih površin z vodnimi atrakcijami. Pod tri kupole vabijo bazeni, whirlpooli, slapovi, masažna ležišča ... Ko je počasnosti dovolj, sledi zabava med valovi ali na divji reki. Spustite se v vodno doživetje na toboganih skakalnica ali kamikaza. Ljubitelje hitrih spustov navdušuje tobogan z zaprto cevjo s svetlobnimi učinki, iskalce presenečenj pa drevo doživetij.

  Tako pa izgledajo Terme Čatež iz zraka:
   
  Terme Čatež jeseni

  Terme Čatež v lepem jesenskem popoldnevu....

  Posted by Slovenija iz zraka on Thursday, November 19, 2015

  Vir: Slovenija iz zraka
  Vir: fotografije iz arhiva Term Čatež
  Topliška cesta 35, 8251 Čatež ob Savi
  Navodila za pot

  +386 7 493 67 00
  info@terme-catez.si
  Obišči spletno stran
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Vas zanima več?

  Za vse dodatne informacije, rezervacije ali odgovore vas prosimo, da nas pokličete ali nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v nakjrajšem možnem času.

  Vaši podatki so pri nas varni.
  Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.