0

  Terme Čatež

  TERME ČATEŽ - 365 DNI VODNE ZABAVE V LETU!

  NESKONČNI VODNI UŽITKI NA VEČ KOT 12.000 m2 TERMALNIH POVRŠIN!

  Terme Čatež so največje slovensko naravno zdravilišče in ena izmed najprivlačnejših turističnih destinacij v Evropi! Rdečo nit razvoja in ponudbe Term Čatež predstavlja termalna voda. Blagodejni učinki le-te so bili znani že v davnini. Danes so termalno vodo v Termah Čatež udejanili v tisočerih oblikah za neskončno vodno zabavo z nešteto atrakcijami, ki razveseljujejo vse generacije. Zaščitena blagovna znamka 'Termalna riviera' omogoča popolni vodni užitek ne glede na vremenske razmere 365 dni v letu.

  V ponudbi Term Čatež se prepletajo voda in vodni programi, zdravstveni in kurativni programi, ki temeljijo na blagodejnih priznanih učinkih termalne vode, wellness ponudba z unikatnimi rimsko – irskimi kopelmi, športno-rekreativna ponudba z lastnim golf igriščem na Mokricah, ponudba kongresnih centrov, pester animacijski program s koncerti, gledališkimi predstavami in zabavnimi dogodki.

  Gostom ponujajo namestitev v hotelih, gradu, Termah Village, ki vključuje apartmajske in mobilne hišice ter v kampu, ki že vrsto let s strani tujih ocenjevalcev nosi naslov najboljšega slovenskega kampa.

  Na obrobju kampa, ob idilični lokaciji čateškega jezera, najdete tudi možnosti za adrenalinske in doživljajske počitnice v objemu narave: plavajoče hišice Gusarskega zaliva in šotore Indijanske vasi.
   

  POLETNA IN ZIMSKA TERMALNA RIVIERA

  Poletna Termalna riviera - z največjim zunanjim bazenskim kompleksom daleč naokoli – in zimska Termalna riviera omogočata zabavo za vse generacije na več kot 12.000 m2 termalnih vodnih površin.

  Terme Čatež, Kamp

  Kamp se nahaja v neposredni bližini zimske in poletne Termalne riviere. Kampirni prostori so določeni z nasajenimi cvetočimi grmovnicami in obsegajo 90 m2, kar ustreza vsem standardom. Možno je kampiranje na novih postajališčih za avtodome. V neposredni bližini so tudi polnilne postaje za električna vozila.

  Terme Čatež, Gusarski zaliv

  Gusarski zaliv se nahaja v Termah Čatež, v neposredni bližini Indijanske vasi, kampa in poletne Termalne riviere. Naselje 20 plavajočih hišk se nahaja na jezeru in je z lesenim mostom povezano s kopnim.

  Terme Čatež, Indijanska vas

  Vas sestavlja 15 šotorov (tipijev), v njih pa lahko bivate kot pravi Indijanci. Vas je odprta od konca aprila do konca septembra.

  Terme Čatež, apartmaji (Terme Village)

  Apartmajsko naselje vključuje 90 udobnih počitniških objektov s parkiriščem in je še posebej primerno za družinsko preživljanje počitnic.

  Terme Čatež, mobilne hiške (Terme Village)

  V idiličnem okolju najboljšega slovenskega kampa, tik ob poletni Termalni rivieri, mobine hišice ponujajo novo udobno namestitev.   

  Terme Čatež, Hotel Čatež

  Hotel Čatež ponuja prijeten ambient počitniškim gostom in vsem tistim, ki si v Termah Čatež lajšajo zdravstvene težave.  

  Terme Čatež, Hotel Golf Grad Mokrice

  Hotel Golf Grad Mokrice se nahaja na Mokricah, ob avtocesti Ljubljana ̶ Zagreb. Za mogočnimi zidovi gradu ponuja prostore s stilnim pohištvom in današnjim udobjem, dvoposteljne sobane in apartmaje.

  Terme Čatež, Hotel Terme

  Hotel je od vrveža Termalne riviere odmaknjen v mirnejši predel Term Čatež. Ponuja udobne klimatizirane sobe in apartmaje ter ima lasten hotelski zunanji in notranji bazen.

  Terme Čatež, Hotel Toplice

  Hotel leži v neposredni bližini poletne Termalne riviere ter je povezan z zimsko Termalno riviero, zato je odlična izbira za družine in ljubitelje aktivnih počitnic.
  Z vsakim opravljenim spletnim nakupom podpirate razvoj trajnostnih iniciativ v občini Brežice.