0

  Terme Čatež

  TERME ČATEŽ - 365 DNI VODNE ZABAVE V LETU!

  Terme Čatež so največje slovensko naravno zdravilišče in ena izmed najprivlačnejših turističnih destinacij v Evropi! Rdečo nit razvoja in ponudbe Term Čatež predstavlja termalna voda. Blagodejni učinki le-te so bili znani že v davnini. Danes so termalno vodo v Termah Čatež udejanili v tisočerih oblikah za neskončno vodno zabavo z nešteto atrakcijami, ki razveseljujejo vse generacije. Zaščitena blagovna znamka 'Termalna riviera' omogoča popolni vodni užitek ne glede na vremenske razmere 365 dni v letu.

  V ponudbi Term Čatež se prepletajo voda in vodni programi, zdravstveni in kurativni programi, ki temeljijo na blagodejnih priznanih učinkih termalne vode, wellness ponudba z unikatnimi rimsko – irskimi kopelmi, športno-rekreativna ponudba z lastnim golf igriščem na Mokricah, ponudba kongresnih centrov, pester animacijski program s koncerti, gledališkimi predstavami in zabavnimi dogodki.

  Gostom ponujajo namestitev v hotelih, gradu, Termah Village, ki vključuje apartmajske in mobilne hišice ter v kampu, ki že vrsto let s strani tujih ocenjevalcev nosi naslov najboljšega slovenskega kampa.

  Na obrobju kampa, ob idilični lokaciji čateškega jezera, najdete tudi možnosti za adrenalinske in doživljajske počitnice v objemu narave: plavajoče hišice Gusarskega zaliva in šotore Indijanske vasi.

  Vir: fotografija iz arhiva Term Čatež
   

  Termalna riviera v Termah Čatež

  Poletna Termalna riviera z največjim zunanjim bazenskim kompleksom daleč naokoli in zimska Termalna riviera omogočata zabavo za vse generacije na več kot 12.300 m2 termalnih vodnih površin.

  Postajališče za avtodome Terme Čatež

  Postajališča so ob recepciji Terme Village.

  Terme Village - Kamp

  Prijetno podnebje v Čatežu zagotavlja užitke kampiranja v naravi vse leto! Odlično urejen kamp z ogrevanimi sanitarnimi objekti, sodobnimi napajalnimi vozli za avtodome in z električnimi priključki na prostorih za kampiranje je v vsakem letnem času prava izbira za sodobne nomade.

  Terme Village - Gusarski zaliv

  Gusarski zaliv je v Termah Čatež v neposredni bližini Indijanske vasi, kampa in poletne Termalne riviere. Naselje 20 plavajočih hišk na jezeru je z lesenim mostom povezanih s kopnim. 

  Terme Village - Indijanska vas

  Indijanska vas vam približa modrino neba in vas ponese v pisan svet starodavnih indijanskih plemen. Oddaljena je le nekaj minut hoda od poletne Termalne riviere. 

  Terme Village - apartmaji

  Apartmajsko naselje vključuje 90 udobnih počitniških objektov s parkiriščem in je še posebej primerno za družinsko preživljanje počitnic.

  Terme Village - mobilne hiške

  Mobilne hišice so postavljene v zelenem idiličnem okolju najboljšega slovenskega kampa tik ob poletni Termalni rivieri. 

  Terme Čatež - Hotel Čatež

  Hotel Čatež ponuja prijeten ambient počitniškim gostom in vsem tistim, ki si v Termah Čatež lajšajo zdravstvene težave.  

  Terme Čatež - Hotel Golf Grad Mokrice

  Tik ob avtocesti Ljubljana-Zagreb vas za mogočnimi grajskimi zidovi pričakujejo prostori s stilnim pohištvom in udobjem, v depandansi pa klimatizirane sobe.

  Terme Čatež - Hotel Terme

  Hotel je od vrveža Termalne riviere odmaknjen v mirnejši predel Term Čatež. Ponuja udobne klimatizirane sobe in apartmaje ter ima lasten hotelski zunanji in notranji bazen.

  Terme Čatež - Hotel Toplice

  Hotel leži v neposredni bližini poletne Termalne riviere ter je povezan z zimsko Termalno riviero, zato je odlična izbira za družine in ljubitelje aktivnih počitnic.