0

  Terme Čatež - Hotel Čatež

  Hotel Čatež ponuja udobne dvosobne družinske suite, klimatizirane sobe višjega standarda z balkonom in možnostjo dodatnega ležišča ter standardne sobe s francoskim balkonom. Del hotela nima arhitekturnih ovir, zato je primeren za družine in goste z gibalnimi težavami. Njihov sodoben zdravstveni center je še posebej priznan na področju rehabilitacije gibalnega sistema. V bližini je električna polnilnica za avtomobile.

  V Zdravstvenem centru Term Čatež izvaja izkušena zdravstvena ekipa - s sodobnimi terapevtskimi pripomočki, diagnostičnimi aparaturami in ob souporabi naravnega zdravilnega faktorja – termalne vode – zdravljenje in rehabilitacijo gibalnega sistema, stanj po športnih poškodbah, vnetnih revmatskih obolenj, izvensklepnega revmatizma, nevroloških obolenj ter stanj po možganski kapi, ginekoloških bolezni s poudarkom na rehabilitaciji po operaciji raka na dojki.

  V sklopu Zdravstvenega centra je telovadnica, ki omogoča individualno in skupinsko razgibavanje. Za vodno sprostitev poskrbita dva notranja bazen z whirlpoolom in masažnimi ležišči ter zunanji bazen nepravilnih oblik s podvodno masažo.  V nežno osvetljenih prostorih Spa & Wellness centra vas bodo razvajali z masažami, eno- in večdnevnimi programi dobrega počutja, v dvoje boste uživali v savni in whirlpoolu. 

  Več o zdravstvenem centru: tukaj.

  Restavracija hotela ponuja samopostrežni zajtrk ter izbiro kosila in večerje ob pestri ponudbi menijev. 

  Delovni čas:
  • vsak dan: 00.00-24.00
  Dostopnost za invalide: DA
  Hišni ljubljenčki: NE
   
  Topliška cesta 35, 8250 Brežice
  Navodila za pot

  +386 7 493 67 00
  info@terme-catez.si
  Obišči spletno stran
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Vas zanima več?

  Za vse dodatne informacije, rezervacije ali odgovore vas prosimo, da nas pokličete ali nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v nakjrajšem možnem času.

  Vaši podatki so pri nas varni.
  Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.