0

  Terme Čatež, Hotel Čatež

  Hotel Čatež ponuja prijeten ambient počitniškim gostom in vsem tistim, ki si v Termah Čatež lajšajo zdravstvene težave.

  Ponuja standardne sobe brez balkona ter klimatizirane superior sobe z balkonom in možnostjo dodatnega ležišča. Tudi družine najdejo tu svoj počitniški dom z namestitvijo v prostornih hotelskih suitah. Del hotela nima arhitektonskih ovir, zato je primeren tako za družine kot za goste z gibalnimi težavami.

  V Zdravstvenem centru Term Čatež izvaja izkušena zdravstvena ekipa - s sodobnimi terapevtskimi pripomočki, diagnostičnimi aparaturami in ob souporabi naravnega zdravilnega faktorja – termalne vode – zdravljenje in rehabilitacijo gibalnega sistema, stanj po športnih poškodbah, vnetnih revmatskih obolenj, izvensklepnega revmatizma, nevroloških obolenj ter stanj po možganski kapi, ginekoloških bolezni s poudarkom na rehabilitaciji po operaciji raka na dojki.

  V sklopu Zdravstvenega centra je telovadnica, ki omogoča individualno in skupinsko razgibavanje. Za vodno sprostitev poskrbita dva notranja bazen z whirlpoolom in masažnimi ležišči ter zunanji bazen nepravilnih oblik s podvodno masažo.  V nežno osvetljenih prostorih Spa & Wellness centra vas bodo razvajali z masažami, eno- in večdnevnimi programi dobrega počutja, v dvoje boste uživali v savni in whirlpoolu, z ekskluzivno  SPA kozmetiko Pevonia Botanica, Decleor, Perron Rigot in O.P.I., z manikiro in pedikuro ter make-upom pa bodo poskrbeli za bleščečo lepoto obraza ter harmoniju telesa in duha.  

  Več o zdravstvenem centru: https://www.terme-catez.si/si/catez/zdravstveni-center

  Restavracija hotela ponuja samopostrežni zajtrk ter izbiro kosila in večerje ob pestri ponudbi menijev. Hotel ponuja tudi aperitiv bar, sončno teraso ter večnamensko Rdečo dvorano in Salon III, ki sta odlična poslovna prostora.

  Obratovalni čas: 00.00 – 24.00
  Dostopnost za invalide: DA
  Hišni ljubljenčki: NE
   
  Topliška cesta 35, 8250 Brežice
  Navodila za pot

  +386 7 493 67 00
  info@terme-catez.si
  Obišči spletno stran
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Vas zanima več?

  Za vse dodatne informacije, rezervacije ali odgovore vas prosimo, da nas pokličete ali nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v nakjrajšem možnem času.

  Vaši podatki so pri nas varni.
  Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.
  Z vsakim opravljenim spletnim nakupom podpirate razvoj trajnostnih iniciativ v občini Brežice.