0

  Terme Čatež, Hotel Golf Grad Mokrice

  Hotel Golf Grad Mokrice**** se nahaja na Mokricah, nedaleč stran od Term Čatež, ob avtocesti Ljubljana ̶ Zagreb. Za mogočnimi zidovi gradu ponuja prostore s stilnim pohištvom in današnjim udobjem, dvoposteljne sobane in apartmaje, v depandansi**** pa klimatizirane sobe. Sredi grajskega parka z golf igriščem je klubska hiša, kjer lahko prebivate v golf suitah***. V grajski restavraciji lahko uživate v baročnem razkošju okusov in nazdravite z najboljšimi slovenskimi vini, ki jih hrani grajska vinska klet. Prijeten obed ob vikendih zagotavlja tudi restavracija v klubski hiši s teraso. Mokrice so tudi prizorišče za mnoga doživetja, kot je poroka pod oboki viteške dvorane, v senci platan ali na golf igrišču. Sprejemajo pa tudi ostale zaključene skupine ter prirejajo protokolarna srečanja in večerje.
   
  Vsi golfisti (izkušeni igralci ali začetniki) pa se lahko preskusite v igri golfa. Sredi stoletnih grajskih gozdov se na 47 hektarih razprostira igrišče za golf z 18 polji. Igralna polja sledijo naravni konfiguraciji dolenjskih gričev in ponujajo pogled na razgibano gričevnato pokrajino.   Urejena so med gozdovi in slikovitimi nasadi hrušk. Prečkajo 200-letni angleški park in igralca preizkušajo z vrsto naravnih ovir, med katerimi je tudi jezero. Veličasten pogled na grad se odpre na 10. igralnem polju. Igra se konča pri Golf klubski hiši.

  Več o gradu Mokrice: https://www.discoverbrezice.com/gradovi/hotel-golf-grad-mokrice
  Topliška cesta 35, 8250 Brežice
  Navodila za pot

  +386 7 457 42 40
  info@terme-catez.si
  Obišči spletno stran
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Vas zanima več?

  Za vse dodatne informacije, rezervacije ali odgovore vas prosimo, da nas pokličete ali nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v nakjrajšem možnem času.

  Vaši podatki so pri nas varni.
  Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.
  Z vsakim opravljenim spletnim nakupom podpirate razvoj trajnostnih iniciativ v občini Brežice.