0

  Terme Čatež - Hotel Golf Grad Mokrice

  Tik ob avtocesti Ljubljana-Zagreb vas za mogočnimi grajskimi zidovi pričakujejo prostori s stilnim pohištvom in udobjem, v depandansi pa klimatizirane sobe. Srednjeveški hodniki vodijo do soban in razkošnih apartmajev, do odlične restavracije à la carte, grajske vinske kleti in do dveh konferenčnih prostorov.

  Sredi grajskega parka z igriščem za golf je klubska hiša, kjer lahko prebivate v suitah in odigrate igro golfa na enem najlepših tovrstnih slovenskih igrišč. V grajski restavraciji lahko uživate v baročnem razkošju okusov in nazdravite z najboljšimi slovenskimi vini, ki jih hrani grajska vinska klet. Prijeten obed ob vikendih zagotavlja tudi restavracija v klubski hiši s teraso.

  Mokrice so tudi prizorišče za mnoga doživetja, kot je poroka pod oboki viteške dvorane, v senci platan ali na golf igrišču. Sprejemajo pa tudi ostale zaključene skupine ter prirejajo protokolarna srečanja in večerje.
   
  Sredi stoletnih grajskih gozdov se na 66 hektarih razprostira igrišče za golf z 18 polji. Igralna polja sledijo naravni konfiguraciji dolenjskih gričev in ponujajo pogled na razgibano gričevnato pokrajino. Urejena so med gozdovi in slikovitimi nasadi hrušk. Prečkajo 200-letni angleški park in igralca preizkušajo z vrsto naravnih ovir, med katerimi je tudi jezero. 
   
  Rajec 4, 8261 Jesenice na Dolenjskem
  Navodila za pot

  +386 7 45 74 240
  mokrice@terme-catez.si, info@terme-catez.si
  Obišči spletno stran
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Vas zanima več?

  Za vse dodatne informacije, rezervacije ali odgovore vas prosimo, da nas pokličete ali nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v nakjrajšem možnem času.

  Vaši podatki so pri nas varni.
  Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.