Terme Čatež, Hotel Golf Grad Mokrice

  Hotel Golf Grad Mokrice se nahaja v Mokricah, nedaleč stran od Term Čatež, ob avtocesti Ljubljana ̶ Zagreb. Za mogočnimi zidovi gradu ponuja prostore s stilnim pohištvom in današnjim udobjem, dvoposteljne sobane in apartmaje, v depandansi pa klimatizirane sobe. Sredi grajskega parka z golf igriščem je klubska hiša, kjer lahko prebivate v golf suitah. V grajski restavraciji lahko uživate v baročnem razkošju okusov in nazdravite z najboljšimi slovenskimi vini, ki jih hrani grajska vinska klet. Prijeten obed ob vikendih zagotavlja tudi restavracija v klubski hiši s teraso. Mokrice so tudi prizorišče za mnoga doživetja, kot je poroka pod oboki viteške dvorane, v senci platan ali na golf igrišču, sprejemajo pa tudi ostale zaključene skupine in prirejajo protokolarne večerje.

  Vsi izkušeni igralci ali začetniki pa se lahko preizskusite pri igranju golfa.Sredi stoletnih grajskih gozdov se na 47 hektarih razprostira igrišče za golf z 18 polji. Igralna polja sledijo naravni konfiguraciji dolenjskih gričev in ponujajo pogled na razgibano gričevnato pokrajino.   Urejena so med gozdovi in slikovitimi nasadi hrušk. Prečkajo 200-letni angleški park in igralca preizkušajo z vrsto naravnih ovir, med katerimi je tudi jezero. Veličasten pogled na grad se odpre na 10. igralnem polju. Igra se konča pri Golf klubski hiši.
  Topliška cesta 35, 8251 Čatež ob Savi
  Navodila za pot

  +386 7 457 42 40
  info@terme-catez.si
  Obišči spletno stran
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Vas zanima več?

  Za vse dodatne informacije, rezervacije ali odgovore vas prosimo, da nas pokličete ali nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v nakjrajšem možnem času.

  Vaši podatki so pri nas varni.
  Prišlo je do napake. Sporočilo ni poslano.
  © 2018 discoverbrezice.com | O piškotkih