0

  Terme Čatež, Kamp

  Prijetno podnebje v Čatežu zagotavlja užitke kampiranja v naravi vse leto! Odlično urejen kamp z ogrevanimi sanitarnimi objekti, sodobnimi napajalnimi vozli za avtodome in z električnimi priključki na prostorih za kampiranje je v vsakem letnem času prava izbira za sodobne nomade. Kamp je idealen za družine in tiste, ki si želijo aktivnih počitnic v naravi. Pestra izbira športno-rekreativnih vsebin in animacijski program so zagotovilo, da ni nikomur dolgčas. Za najmlajše so v kampu urejena otroška igrišča. Medtem lahko starši brezskrbno uživate ob počitku v naravi ali pa sprostite svoj športni duh na peščenem igrišču za odbojko in rokomet v Indijanski vasi. Pomerite se lahko tudi v košarki na obnovljenem asfaltnem igrišču. V kampu lahko svojo počitniško prikolico postavite tudi za vse leto!

  Priznano nemško avtomobilsko združenje ADAC in nizozemski avto klub ANWB sta kamp Terme Čatež že nekaj let zapored ocenila kot najboljši kamp v Sloveniji. Prav tako je zadnja leta laskavo 1. mesto v kategoriji večji slovenski kampi je v akciji "Naj kamp", ki jo organizira spletni portal www.avtokampi.si, osvojil kamp Terme Čatež.

  V objemu narave, sredi termalnih vrelcev, je sedaj možno tudi kampiranje na novih postajališčih za avtodome. Ti so urejeni v neposredni bližini nove recepcije, na asfaltirani podlagi in opremljeni z elektriko (10 A).

  V neposredni bližini so sanitarije in tuši ter polnilne postaje za električna vozila.
   
  Topliška cesta 35, 8250 Brežice
  Navodila za pot

  +386 7 620 78 10
  info@terme-catez.si
  Obišči spletno stran
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Vas zanima več?

  Za vse dodatne informacije, rezervacije ali odgovore vas prosimo, da nas pokličete ali nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v nakjrajšem možnem času.

  Vaši podatki so pri nas varni.
  Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.
  Z vsakim opravljenim spletnim nakupom podpirate razvoj trajnostnih iniciativ v občini Brežice.