0

  Terme Čatež, mobilne hiške (Terme Village)

  Neskončna svoboda bivanja v Termah Village *****. Mobilne hišice so postavljene v zeleno, idilično okolje NAJboljšega slovenskega kampa, tik ob poletni Termalni rivieri. Omogočajo bivanje na 34 m2: 2 kopalnici, opremljena kuhinja z indukcijsko kuhalno ploščo, mikrovalovno pečico, hladilnikom in zamrzovalnim boksom, 2 spalnici s skupno petimi ležišči, dnevni prostor z raztegljivim dodanim ležiščem, klima, sat TV, wi-fi in ležerno počivanje na pokriti terasi (18 m2) s sedežno garnituro in dvema ležalnikoma.
   
  Udoben pogled s senčne terase »čateškega« doma na Termalno riviero in neskončno uživanje ob vznožju gričev Gorjancev, v objemu toplih, zdravilnih termalnih vrelcev, kjer so zdravilne termalne kapljice ujeli v številnih bazenih največjega vodnega parka na tem prostoru, bo zagotovljen. V kampu goste pričakujejo tudi novi in prenovljeni gostinski lokali, otroška in športna igrišča …
  Topliška cesta 35, 8250 Brežice
  Navodila za pot

  +386 7 620 78 10
  camp@terme-catez.si, info@terme-catez.si
  Obišči spletno stran
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Vas zanima več?

  Za vse dodatne informacije, rezervacije ali odgovore vas prosimo, da nas pokličete ali nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v nakjrajšem možnem času.

  Vaši podatki so pri nas varni.
  Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.
  Z vsakim opravljenim spletnim nakupom podpirate razvoj trajnostnih iniciativ v občini Brežice.