Terme Paradiso

  Ko si zaželite romantični pobeg v dvoje ali brezskrbne družinske počitnice v mirnem okolju, izberite Terme Paradiso, ki se nahajajo v Dobovi. Od Brežic so oddaljene le 5 kilometrov. Gre za mlajši, manjši in večkrat nagrajeni spa resort, ki vas bo prepričal z visokokakovostno termalno vodo, sodobno namestitvijo, odlično kulinariko, bogato ponudbo wellnessa, srčnostjo osebja ter še kako potrebno diskretnostjo. Terme Paradiso so resnično prava oaza miru in udobja, sama okolica pa ponuja veliko možnosti za športne aktivnosti, rekreacijo ter odkrivanje znanih in malo manj znanih kotičkov Posavja.

  Termalna voda in bazeni

  Terme Paradiso ponujajo 1.880 m² vodnih površin, gostje pa lahko uživajo v notranjih in zunanjih bazenih s prijetno toplo termalno vodo, poleti tudi na toboganih in počasni reki.

  Spa & Wellness hotel Paradiso **** superior

  Butični Spa & Wellness hotel Paradiso **** superior na enem mestu združuje kakovost, mir in prijetno domačnost.

  Oaza savn Paradiso

  Prestižna in že večkrat nagrajena Oaza Paradiso se razprostira na 1200 m² površine, nudi pa kar osem savn v 2 nadstropjih, številna počivališča namenjena sproščanju in uživanju, ohlajevalni bazen in sončno teraso za vse ljubitelje naturistične ponudbe.

  Spa Wellness Center

  Spa & Wellness center z bogatim naborom masaž, kopeli, neg obraza in telesa.

  Kulinarika

  Ponudbo lepo dopolnjuje tudi restavracija Paradiso, kjer lahko okušate različne mesne in zelenjavne jedi ter odlične pizze iz krušne peči.

  Šport

  V sklopu kompleksa deluje tudi fitnes, ki je opremljen s profesionalnimi napravami, blazinami za jogo in drugimi pripomoči za vzdrževanje psihofizične kondicije.
  © 2018 discoverbrezice.com | Zasebnost in varstvo podatkov | O piškotkih