0
  2977

  Trgovina z domačimi izdelki

  V pritličju Mestne hiše se nahaja trgovina z domačimi izdelki, kjer lahko na enem mestu kupite domače proizvode več kot 90 lokalnih obrtnikov, rokodelcev ter izdelovalcev unikatnih izdelkov in domačih dobrot. Izdelki so lahko unikatno darilo za vaše bližnje in prijatelje, ne pozabite pa vzeti tudi kakšne dobrote zase, da se boste ob vrnitvi domov razvajali in obujali lepe spomine.

  Domači pridelki okoliških kmetov

  Na policah trgovine lahko kupite domače pridelke, kot so moka, žita, marmelada, med, suhomesnate dobrote, sir, domači čaji in mnogo drugih dobrot, ki jih za vas skrbno pripravijo na okoliških kmetijah.

  Unikatni izdelki lokalnih rokodelcev in obrtnikov

  Ponujamo vam tudi pester program unikatnih izdelkov, ki nastajajo izpod spretnih rok lokalnih rokodelcev. Unikatne sveče, nakit, oblačila, darila za novorojenčke in ostale drobne pozornosti vas bodo gotovo navdušili.

  Izbrana ponudba iz slovenskih čokoladnic

  V trgovini lahko kupite tudi več kot 40 različnih vrst ročno izdelanih čokolad iz najboljših slovenskih čokoladnic. Tako z videzom kot okusom bodo navdušile vse ljubitelje sladkega ter premamile tudi tiste, ki se sladkim razvadam prepustite le občasno. Ne spreglejte tudi izdelka, ki je čokolado zavil v čisto novo preobleko – v naši vinoteki lahko namreč kupite prvo čokoladno vino v Sloveniji. 
  ​​