0

  Z eno nogo v naravi, z drugo v mestu. Spoznajte Brežice!

  Navdiha in ležernosti polne arome pomladi ali poletnega jutra lahko okusite v obliki nordijske hoje, ležernega teka ali romantičnega sprehoda ob »Brežiškem morju«, z obiskom energijskih točk na poti do Sv. Vida, s počitkom na klopi v osvežilni senci mestnega in grajskega parka, ogledom kulturno zgodovinskih znamenitosti, ali pa se podate na prava doživetja ob zeleni lepotici reki Krki, kjer se poleti lahko kopate, se podate na spust s kanuji ali  sami izberete svoj samotni otok te lepotice. Uživate lahko tudi v pestrosti največjega slovenskega zdravilišča in kopališča Term Čatež ali Term Paradiso, igrate odbojko na mivki v Športno rekreacijskem centru Grič, se odpravite s splavom po reki Savi ali pa se zavihtite na edinstveno doživetje Escape room-a Čatež. Naravoljubci se lahko podate na raziskovanje življenja Jovsov, spomenika narave, opazujete lahko edino znano gnezdišče čebelarja, stopite na prvo vodno učno pot. Občutite pestrost gastronomije okolja, slastno vinsko kapljico dveh dežel, repnice ter prisluhnite zgodbam, ki jih pripovedujejo skozi podobe na stenah.

  Paket vključuje

  • Nočitev z zajtrkom v Mc hostlu Brežice za 2 osebi v dvoposteljni sobi (Sodobno in funkcionalno opremljenem hostel je prava izbira za vse, ki si želijo podoživeti svojo mladostno naravo, le korak stran od neokrnjene narave.)
  • Ogled viteške dvorane v Posavskem muzeju Brežice (Viteška dvorana je v začetku 18. stoletja dobila svojo veličastno podobo kot največja in najbogatejša na Slovenskem.).
  • Degustacija lokalnih vin s prigrizkom (v  Mestni hiši Brežice se nahaja trgovina z domačimi izdelki in unikatno vinoteko z izborom najboljših Posavskih in Slovenskih vin. Svoje brbončice pa lahko razvajate s slovensko posebnostjo, salamo iz krškopoljca in domačimi siri).
  • Darilo presenečenja.

  Podrobnosti o ponudbi

  • Kupon velja za 2 osebi. Rezervacije obvezne po telefonu na Mob.: + 386 (0)64 130 082, e-pošta: info@discoverbrezice.com.
  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite.
  • Kuponi so unovčljivi od 15. 12.2019 do vključno 30. 6. 2020.
  • Obvezno predhodno preverjanje razpoložljivosti termina nastanitve in rezervacija s šifro kupona preko e-maila: info@discoverbrezice.com ali na telefon: + 386 (0)64 130 082.
  • Svetujemo, da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivosti namestitvenih kapacitet.
  • Odpoved rezervacije vsaj 48h pred dogovorjenim terminom, sicer se kupon smatra kot unovčen.
  • Turistična taksa je vključena v ceno. S sabo obvezno prinesite natisnjen kupon. Za izdani kupon prejmete toliko voucherjev kot je ponudnikov v paketu. Voucher je lahko za več oseb.
  Cena z DDV
  50,00 EUR

  Za nakup obiščite Mestno hišo Brežice, ali pošljite povpraševanje.
  (posodobitev trgovine in kartičnega poslovanja)