0

  2+1 ABONMA OTROŠKIH PREDSTAV

  Tudi letos smo za naše najmlajše pripravili abonma igranihotroških predstav. Obiskalo nas bo Miškino gledališče, ki bo otroke zabavalo s kar sedmimi gledališkimi in glasbenimi predstavami. Zaradi omejitev Nacionalnega inštituta za javno zdravje glede števila obiskovalcev bomo vsak mesec izvedli dve isti predstavi na dan. Začetek prve predstave bo ob 17:00h, začetek druge predstave pa ob 18:00h. Izberete lahko termin, ki vam bolj ustreza.
  • 80,00 € (2 otroka + 1 spremljevalec)

  7.10.2020 KAKO JE ZEBRA POSODILA ČRTE

  V mestu kjer živi pujsek Peter je vedno gost promet. Peter želi na igrišče k prijateljem, da bi jim pokazal svojo novo risbico. Žal pa ne more prečkati ceste, saj je prehod za pešce čez noč čudežno izginil. Žalostno obsedi in si zaželi, da bi črte z njegove risbice oživele. In želja se mu izpolni. Pred njim se pojavi čisto prava zebra. Kako je zebra Petru posodila svoje črte, kako je nastal nov prehod za pešce, kako ga je naučila kateri so letošnji najnovejši modni dodatki in kako pravilno prečkamo cesto, si oglejte v naši najnovejši zabavno – poučni predstavi o varnosti v prometu.
  • Namenjena otrokom: 3+
  • Trajanje predstave: 35 minut

  10.11.2020 ČAROBNA VILALANDIJA

  Pravljična predstava nas popelje v čudežno deželo Vilalandijo, kjer je vse mogoče, tudi zrasti čez noč. A tako kot pri nas, imajo tudi v Vilalandiji pravila. In kdor ne uboga, mu zraste… Zgodba o dveh Malinih, ki sta imela nenavadno željo postati velika čez noč, vas bo nasmejala, hkrati pa spomnila, kako lepo je biti otrok. Z Malinčkoma, velikim Gombo in čudežno napravo Činkušampi bomo na veliko činkulinkali in se zabavali. Kaj se zgodi, če pri činkulinkanju pritisneš napačen bumbumbek in kaj ob koncu predstave spoznata Malinčka, si oglejte v naši izvirni in zabavni predstavi za majhne in velike.
  • Namenjena otrokom: 3+
  • Trajanje predstave: 35 minut

  9.12.2020 PRAZNIČNI ULALUUU! *PREMIERA*

  Volk je pravljični lik, ki je doma v skoraj vseh pravljicah sveta. Vsako leto napiše Božičku pismo, a kaj, ko se pri njem pismonoša nikoli ne ustavi, saj se boji, da ga bo požrl. Tako pismo nikoli ne pride do severnega pola, volk pa vsako leto ostane brez darila. Zato letos za pomoč zaprosi otroke in si zaželi prav posebno željo. Za en dan, bi rad v vseh pravljicah sveta nastopal kot prijazni volkec, ki ga imajo vsi radi. Zaželi si, da bi z babico zavijal darila in krasil jelko, pomagal Rdeči kapici delati snežaka, s sedmimi kozlički plesal rokenrol, z mamo kozo srkal čaj in se kepal z lovcem. Želja se mu za en dan uresniči, a kaj, ko zaradi tega nastane velika pravljična zmešnjava. Kako bo volk za en dan postal volkec in s tem vse pravljice obrnil na glavo, si oglejte v naši novi humorni predstavi na kvadrat.
  • Namenjena otrokom: 3+
  • Trajanje predstave: 30 minut

  12.1.2021 ŽABICA BROKOLINA IN POLŽ SLADKOSNED

  Nova predstava Miškinega gledališča otroke ozavešča o pomenu zdrave prehrane in gibanja za lepši in bolj zdrav vsakdan. Zgodbica govori o dveh prijateljih, ki se odpravita lovit ribe na drugo stran gozda. Med tem, ko se žabica zdravo prehranjuje in veliko giba in pouči otroke zakaj so brokoli, korenček in limona tako zdravi, je polž njeno pravo nasprotje. Len, počasen in požrešen. Kaj vse se zgodi na njuni poti do ribnika in kaj doleti lenega polža, ki mu »fujkoli«, »fujmona« in »fujrenček« ne dišijo preveč, si oglejte v naši novi poučni in humorni predstavi.
  • Namenjena otrokom: 3+
  • Trajanje predstave: 35 minut

  10.2.2021 VSI OTROCI SVETA

  Vsi otroci sveta je čudovita predstava o vesoljčku, ki s svojo vesoljsko ladjo obišče naš planet in pri nas najde nekaj najlepšega: toliko različnih otrok! Tega ni na nobenem drugem planetu. Pri njem doma so namreč vsi enaki. S pomočjo vesoljskega računalnika in otrok spozna različne kulture, rase in glasbo iz vsega sveta in se ob tem zelo zabava. Skupaj z otroci zapleše na afriško, kitajsko, romsko in madžarsko pesmico. Ob koncu pa se s svojimi novimi prijatelji iz planeta Zemlja nauči tudi pesmico, ki poje o tem, kako smo lahko vsi prijatelji med seboj. Predstava s svojo drugačnostjo navdušuje otroke, starše in vzgojitelje.
  • Namenjena otrokom: 3+
  • Trajanje predstave: 35 minut

  3.3.2021 POJOČI SMETKONJAMI

  Izvirna eko pravljica o pojočih Smetkonjamih vas bo navdušila. Smetkonjami so čudežne smetiščne kante, ki znajo peti in govoriti, prebivalce Zelenkovcev pa s pesmico naučijo, kako pravilno ločevati smeti. Kako je pozabljiva babi izgubila očala in zamešala smeti ter s tem povzročila pravo zmešnjavo, kakšno eko diagnozo je postavil dr. Ze in kako so otroci pomagali Smetkonjamom ozdraveti, si oglejte v čudoviti eko predstavi. Avtorska glasba, scenografija in dovršena igra junakov so prirejeni tako, da otroci poučno vsebino takoj dojamejo, se naučijo ločevati smeti in se o tem zelo zabavajo.
  • Namenjena otrokom: 3+
  • Trajanje predstave: 35 minut

  6.4.2021 PESMICE S PODSTREŠJA

  Čisto nova, posebna, drugačna in neponovljiva gledališko glasbena predstava, ki bo navdušila majhne in velike! V predstavi se odvija glasba v živo, saj ima le-ta svoj poseben čar, ki ga ne more pričarati nobena zgoščenka. Predstava se odvija na zaprašenem starem podstrešju, kjer se s pomočjo Poskočnega Dejana, deklice Tinke Violinke, Muzikalčka Martina in Madam Note prebudi čarovnija in se obudijo slovenske otroške ljudske pesmi.
  • Namenjena otrokom: 3+
  • Trajanje predstave: 40 minut
  Cena z DDV
  80,00 EUR

  Storitev je oproščena plačila DDV-ja na podlagi 42. člena ZDDV-1 (Uradni list RS, št. 13/11 – uradno prečiščeno besedilo, 18/11, 78/11, 38/12, 83/12, 86/14, 90/15 in 77/18)