0
  turizem_podezelje_6

  Turistične kmetije

  Oddih na turistični kmetiji je vsekakor edinstvena izkušnja, še posebej za vse, ki si želite oddahniti od mestnega vrveža in gneče. Prijazni gostitelji vam bodo z veseljem podrobneje predstavili delo na kmetiji, predvsem pa vas bodo razvajali s slastnimi domačimi dobrotami, ki jih dnevno pripravljajo pridne gospodinje.

  Turistična kmetija Zevnik

  Turistična kmetija Zevnik se nahaja le kilometer stran od Term Čatež in Brežic, ob avtocesti Ljubljana–Zagreb. Nudijo vam terensko ježo za izkušene, šolo jezdenja, sprehode na konjih za otroke ter prenočišča.

  Turistična kmetija pri Martinovih

  Turistična kmetija leži med vinorodnimi griči in vrhovi Gorjancev, 5 kilometrov od avtoceste Ljubljana–Zagreb.Na voljo imajo 10 sodobno opremljenih sob z naravi prijaznimi materiali ter kopalnico (tuš, WC).

  Turistična kmetija Pudvoi

  Turistična kmetija Pudvoi leži v Brezovici na Bizeljskem, 14 kilometrov od Brežic in je del Bizeljsko-sremiške vinsko turistične ceste.

  Turistična kmetija Istenič

  Vinska klet z degustacijami vin, Vila in Festivalna dvorana družine Istenič se nahajajo v Stari vasi na Bizeljskem, 14 kilometrov iz Brežic, ob glavni regionalni cesti Brežice–Podčetrtek.

  Sadjarsko vinogradniška kmetija Žerjav

  Kmetija se nahaja v mirnem okolišu sromeljskih gričev, v naravi, oddaljena od vrveža. Od Brežic je oddaljena 10 kilometrov.

  Turistična kmetija Juričko

  Vinotoč se nahaja na gričevnatem Bizeljskem in je od Brežic oddaljen 19 kilometrov. Usmeritev vinotoča je v obiskih skupin izletnikov in zaključenih družb.
  Z vsakim opravljenim spletnim nakupom podpirate razvoj trajnostnih iniciativ v občini Brežice.