0

  Kmetija Pribožič

  Kmetija Pribožič se nahaja v Dečnem selu, na samem robu Panonske nižine in na začetku Bizeljsko Sremiškega vinorodnega okoliša. Kmetija je poljedelsko-prašičerejskega tipa, v lasti ima tudi vinograd. Na kmetiji je objekt za predelavo mesa, v njem predelujejo izključno doma vzrejene prašiče, predelava pa poteka na domač in tradicionalen način.

  V sklopu obrata je tudi trgovina, v kateri poleg suhomesnatih proizvodov prodajajo tudi sveže svinjsko meso in nekatere poltrajne izdelke iz svinjine. Poleg strank na kmetiji sprejmejo tudi vnaprej napovedane skupine turistov. Ponujajo ogled kmetije in predelave mesa in mesnih izdelkov. Na zunanjem prostoru, ki sprejme 60 ljudi, ponudijo domač narezek in odprto vino, ki ga je poleg mesa prav tako mogoče kupiti. Na voljo imajo tudi travnik, na katerem se lahko otroci ali odrasli sprostijo z različnimi športnimi igrami (nogomet, badminton, frizbi ...).

  Delovni čas:
  Odprto ves dan oz. po dogovoru
  Dečno selo 25, 8253 Artiče
  Navodila za pot

  +386 41 796 549; Maša 051 323 327
  pri3.miha@gmail.com
  Obišči spletno stran
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Vas zanima več?

  Za vse dodatne informacije, rezervacije ali odgovore vas prosimo, da nas pokličete ali nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v nakjrajšem možnem času.

  Vaši podatki so pri nas varni.
  Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.
  Z vsakim opravljenim spletnim nakupom podpirate razvoj trajnostnih iniciativ v občini Brežice.