0

  Okrepčevalnica Riba in pol Kranjčič Ana

  Riba in pol je družinska blagovna znamka, ki združuje celovito ponudbo za različne okuse domačih in tujih gostov. V izvirih sveže vode vzgajajo prve ekološke postrvi v Sloveniji, ki jih ponudijo v domači gostilni, bodisi v zaprtem prostoru za 50 ljudi bodisi na čudoviti zunanji terasi, ki v senco vabi do 100 gostov.

  Za predjed se prepustite okusom prekajene postrvi v hišni omaki, nadaljujte s postrvjo na žaru ali povaljano v koruzni moki. Zaradi ekološke vzgoje so postrvi še posebej slastne in ustrezajo zapovedim zdravega načina prehranjevanja. Prileže se tudi krap, ki ga prav tako vzgajajo v svežem izviru in ga ponudijo pečenega v koruzni moki.  Ker ga redko najdete na slovenskih jedilnikih, naj vam ga ne bo žal poskusiti!

  V zimskih dneh postrežejo kranjske klobase s kislim zeljem, po naročilu za večje skupine pa različne tradicionalne slovenske jedi. Vse kar ne pridelajo doma, kupijo od okoliških kmetov in vinarjev, torej so naklonjeni predvsem lokalno pridelani hrani. Ob hrani vam postrežejo s kvalitetnimi sromeljskimi vini.

  V neokrnjeni naravi je pri Kranjčičevih neskončno možnosti za aktivnosti, mirne sprehode ali zanimive oglede. Ponujajo ogled prvega eko ribogojnega obrata v Sloveniji, ki gostu predstavi inovativen pristop k vzgoji postrvi, ki jih kasneje tudi okusijo. Na voljo sta tudi igrišče za mali nogomet in postajališče za avtodome. V vasi je električna polnilnica za avtomobile.

  Delovni čas:
  • pon. - tor.: zaprto
  • sre. - sob.: 12.00-22.00
  • ned.: 12.00-21.00
  Silovec 1a, 8256 Sromlje
  Navodila za pot

  +386 41 514 134
  ribainpol@gmail.com
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Vas zanima več?

  Za vse dodatne informacije, rezervacije ali odgovore vas prosimo, da nas pokličete ali nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v nakjrajšem možnem času.

  Vaši podatki so pri nas varni.
  Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.