0

  Vašcer Quarter Horses

  Vašcer Quarter Horses je družinska kmetija, kjer se od leta 2002 posvečajo reji ameriških quarter konj, izobraževanju ljudi in šolanju konj na western način.
  Delajo izključno po konju prijaznih metodah western konjarstva, brez trikov, posebne opreme, samo s predanostjo razumevanju konja.
  Nudijo individualne ure western jahanja za otroke in odrasle, prilagojene vašemu predznanju, sposobnostim in željam.
  Pomagajo vam razumeti govorico konj, spremljajo vas  od čisto prvega stika z njim  do tekmovalnega jahanja in pri vsem vmes. Izobražujejo, svetujejo in rešujejo težave v odnosu z vašim konjem.
  Konje sprejemajo tudi v šolanje in rehabilitacijo, delo z njimi je povsem prilagojeno konjevim fizičnim in psihičnim sposobnostim.
  Ker so polno operativna kmetija,  vzrejajo konje, miniaturno govedo, kunce in piščance (v širokem spektru atraktivnih barv) in tudi sami pridelujejo vso hrano za živali, vas naprošajo, da svoj obisk prej najavite. Samo na tak način se vam bodo lahko popolnoma posvetili.
  Na njihovi spletni strani jih lahko spoznate bolj podrobno, najdete pa tudi obširen nabor strokovnih člankov in še marsikaj zanimivega!
   
  +386 41 857 401
  info@vascerquarterhorses.com
  Obišči spletno stran
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Vas zanima več?

  Za vse dodatne informacije, rezervacije ali odgovore vas prosimo, da nas pokličete ali nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v nakjrajšem možnem času.

  Vaši podatki so pri nas varni.
  Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.