0

  Turistična kmetija pri Martinovih

  Turistična kmetija leži med vinorodnimi griči in vrhovi Gorjancev, 5 kilometrov od avtoceste Ljubljana–Zagreb. Na voljo imajo 10 sodobno opremljenih sob z naravi prijaznimi materiali ter kopalnico (tuš, WC). Na voljo sta tudi velik skupni prostor s kuhinjo, teraso in TV ter savna. 

  Gostom je na voljo polpenzion, s pestro kulinarično ponudbo pa razvajajo tudi druge goste, saj nudijo kosila in večerje po naročilu za 60 oseb in degustacije vin v njihovi kleti. Ker se zavedajo pomena zdravega pridelovanja hrane in sožitja z naravo, se usmerjajo v ekološko kmetovanje. Za nepozabno doživetje lahko pomagate pri kmečkih opravilih, nudijo pa tudi tečaje peke domačega kruha ali izdelovanja domače marmelade. Na kmetiji ne bo dolgčas niti otrokom, saj lahko "crkljajo" domače živali, jezdijo konje in osličke, na voljo so tudi peskovnik, tobogan, igrišče za odbojko, mali nogomet, košarko, gugalnice, pripravljajo pa tudi posebne programe za vrtce ...

  Obratovalni čas: 8.00 - 22.00
  Dostopnost za invalide: NE
  Hišni ljubljenčki: NE
   
  Globočice 8, 8262 Krška vas
  Navodila za pot

  +386 41 381 271
  martinovi@siol.net
  Obišči spletno stran
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Vas zanima več?

  Za vse dodatne informacije, rezervacije ali odgovore vas prosimo, da nas pokličete ali nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v nakjrajšem možnem času.

  Vaši podatki so pri nas varni.
  Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.
  Z vsakim opravljenim spletnim nakupom podpirate razvoj trajnostnih iniciativ v občini Brežice.