5947

  Zabava

  Vse, kar vam polepša dan

  V starem mestnem jedru najdete kar nekaj kavarnic s terasami na prostem ter številne bare, ki svojim gostom ob večerih nudijo pester spremljevalni program. Priporočamo vam, da spijete odlično kavico v Jazz pubu, pojeste slasten sladoled na terasi hotela Splavar, se sprehodite po mestu in se ustavite v Mestni hiši, kjer lahko v vinoteki degustirate najboljša vina posavskih vinarjev. Pot nadaljujete po Ulici prvih borcev in se ustavite v Mladinskem cetru Brežice, ki stoji na obrobju brežiškega parka. Pričakajo vas čudovita terasa, pogled na grad in odlična ledena kava, ki vam zagotovo polepša dan.

  Mladinski center Brežice, Klub MC

  Mladinski center Brežice se ponaša z izvrstnostjo tehnične in druge prostorske opreme, ki je na uporabo po predhodnem dogovoru, nudimo vam tudi tehnično in gostinsko podporo pri izvedbi dogodka.

  Beach Bar Tochka

  Na čudoviti lokaciji ob reki Krki (Velike Malence) se lahko sprostite v baru, uporabite opremljene piknik prostore za manjše in večje skupine in uživate v športnem delu Športno-rekreativnega centra Grič, kjer se lahko preizkusite v brezplačnem zunanjem fitnesu.

  Bubka bar

  Bubka bar je nastal z idejo, da poveže vse generacije in združi prijetno in zabavno, s koristnim in športnim. Svojim obiskovalcem ne želi ponuditi le velik izbor pijač, dobro kavo, sladoled in pizzo, ampak veliko več.

  Kino Brežice

  V prazničnem decembru leta 2015 je kino v Brežicah ponovno odprl vrata. Na stari lokaciji Doma kulture Brežice so vsak petek in soboto na voljo za ogled najnovejši filmi.

  Otroški živ žavi

  Ob sobotah v Mc Brežice izvajajo otroški ŽIV ŽAV, kjer otroci ustvarjajo in se igrajo v pripravljenih delavnicah. V pomoč otrokom so animatorke, ki so usposobljene za delo z otroci, delavnice pa se prilagajajo starosti otrok.

  Otroške gledališke predstave

  Otroške gledališke predstave, ki potekajo v Mladinskem centru Brežice, bodo zagotovo navdušile vaše najmlajše.
  Predstave so obogatene z animacijo, humorjem, veselimi pesmicami in pozitivno energijo.
  © 2018 discoverbrezice.com | Zasebnost in varstvo podatkov | O piškotkih