0
  Halloween 2018-160

  Zabava

  Vse, kar vam polepša dan

  V starem mestnem jedru najdete kar nekaj kavarnic s terasami na prostem ter številne bare, ki svojim gostom ob večerih nudijo pester spremljevalni program. Priporočamo vam, da spijete odlično kavico v Jazz pubu, pojeste slasten sladoled na terasi hotela Splavar, se sprehodite po mestu in se ustavite v Mestni hiši, kjer lahko v vinoteki degustirate najboljša vina posavskih vinarjev. Pot nadaljujete po Ulici prvih borcev in se ustavite v Mladinskem cetru Brežice, ki stoji na obrobju brežiškega parka. Pričakajo vas čudovita terasa, pogled na grad in odlična ledena kava, ki vam zagotovo polepša dan.

  Klub MC

  Klub MC je prostor za druženje in sprostitev, zabavo in ples, kjer mladi z veseljem navezujejo stike in ustvarjajo nova poznanstva.

  Beach Bar Tochka

  ​Na čudoviti lokaciji ob reki Krki v Velikih Malencah so na voljo opremljeni prostori za piknik za manjše in večje skupine. Poleti Beach Bar Tochka ponuja pokrito omizje, žar, hladilnik, elektriko, dostop za kopanje, možnost najema čolnov in supov, naročila hrane in pijače ter zabavo. 

  Bubka bar

  Osnovno poslanstvo lokala Bubka je pod eno streho združiti različne generacije ter v športnem duhu povezati prijetno s koristnim. 

  Dom kulture in Kino Brežice

  V prazničnem decembru 2015 je kino v Brežicah ponovno odprl vrata. V Domu kulture Brežice so tako vsak petek in soboto na voljo ogledi najnovejših filmov.

  Otroški živ žavi

  Ob sobotah v Mc Brežice izvajajo otroški Živ žav, kjer otroci ustvarjajo in se igrajo zanimive ter inovativne igre. Program vodijo usposobljene animatorke, delavnice pa so prilagojene starosti otrok.

  Otroške gledališke predstave

  Otroške gledališke predstave, ki potekajo v Mladinskem centru Brežice, bodo zagotovo navdušile vaše najmlajše.
  Predstave so obogatene z animacijo, humorjem, veselimi pesmicami in pozitivno energijo.