0

  Bubka bar

  Lokal Bubka je nastal z idejo, da poveže vse generacije, od najmlajše pa vse do najstarejše in združi prijetno in zabavno, s koristnim in športnim. Ekipa Bubke svojim obiskovalcem ne želi ponuditi le velik izbor pijač, dobro kavo, sladoled in pizzo, ampak veliko več. Želijo vam, da bi se v prijetnem podeželskem okolju počutili sproščeno in domače in da bi se na Bubkino teraso vračali, kot k svojim prijateljem.

  Če ste žejni, vam je na voljo največja ponudba pijač v Posavju, za prazen želodec poskrbijo s pizzo in prigrizki, za osvežitev v poletnih dneh pa s sladoledom. Tudi če ste v stiski s časom, se oglasite, skuhali vam bodo kavico za na pot. Če doma mogoče ne pridete do interneta ali bi kakšno službeno elektronsko sporočilo radi poslali v miru in ob kavici, vam je v Bubki na voljo brezplačen dostop do računalnika in interneta ter brezplačna uporaba wireless-a. Velika (v hladnih dneh toplo ogrevana) terasa ne služi le za klepete, ampak vam ob velikih športnih dogodkih pričara tudi odlično športno vzdušje, saj lahko na velikem platnu spremljate prenose vseh velikih tekem, ob tem pa vam postrežejo še z akcijskimi pijačami.

  Delovni čas:

  Pon. – čet.: 5.30 – 23.00
  Pet. – sob.: 5.30 – 1.00
  Nedelja: 6.30 – 23.00
  Dečno selo 32, 8253 Artiče
  Navodila za pot

  +386 51 323 321
  bubkabar@gmail.com
  Obišči spletno stran
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Vas zanima več?

  Za vse dodatne informacije, rezervacije ali odgovore vas prosimo, da nas pokličete ali nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v nakjrajšem možnem času.

  Vaši podatki so pri nas varni.
  Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.
  Z vsakim opravljenim spletnim nakupom podpirate razvoj trajnostnih iniciativ v občini Brežice.