0

  Kino Brežice

  V prazničnem decembru leta 2015 je kino v Brežicah ponovno odprl vrata. Na stari lokaciji Doma kulture Brežice so vsak petek in soboto na voljo za ogled najnovejši filmi.

  Kot člani Art kino mreže Slovenije bodo ob priljubljenih komercialnih filmih predvajali tudi manjše, ponavadi spregledane, nekomercialne filme, ki jih bogati globlja vsebina, umetniška vrednost in pečat, ki se zasidra v gledalcu po ogledu. Ogled filmov vam ponujajo v najnovejši digitalni tehniki (digitalni projektor K2 kvalitete) in surround ozvočenju.

  Zagotavljajo pa tudi partnerstvo z lokalno skupnostjo preko povezovanja lastnega programa z ostalimi ponudniki kulturnih dobrin v lokalni skupnosti, izobraževalnimi ustanovami ter akterji na ostalih področjih (gospodarstvo, turizem). V okviru slednjega v njihov kino vabijo vse vrtce, osnovne in srednje šole, da jih z učenci in dijaki obiščete ob kulturnem dnevu ali prazniku in s pomočjo filma poglobite učne vsebine, ali pa učencem ogled filma podarite za njihovo pridnost in prizadevnost ob začetku ali koncu šolskega leta. Na vašo željo lahko filmsko predstavo popestrijo še z dodatno ponudbo npr. predavanjem, delavnico, obiskom filmske ekipe, ...ipd. Z veseljem vam bodo tudi svetovali in vam pomagali izbrati primeren film. Za dodatna pojasnila in informacije jih lahko kadarkoli pokličete ali pišete na elektronski naslov.

  Delovni čas 
  Petek - sobota: 16.00 - 22.00

  Spored kinopredstav za tekoči mesec na spodnji povezavi

  Trg Jožeta Toporišiča 3, 8250 Brežice
  Navodila za pot

  +386 41 714 903
  kino.brezice@gmail.com
  Obišči spletno stran
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Vas zanima več?

  Za vse dodatne informacije, rezervacije ali odgovore vas prosimo, da nas pokličete ali nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v nakjrajšem možnem času.

  Vaši podatki so pri nas varni.
  Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.
  Z vsakim opravljenim spletnim nakupom podpirate razvoj trajnostnih iniciativ v občini Brežice.