5949

  Zasebne sobe

  Za vse, ki želite cenovno ugodno prenočišče, je na voljo pestra izbira zasebnih sob. Nastanitve se nahajajo v Brežicah in njihovi okolici, tako da pobliže spoznate tudi širše območje. Zaradi kratkih razdalj imate še vedno v bližini vse glavne zanimivosti, aktivnosti in dogajanje, tako da niste prav za nič prikrajšani.

  Prenočišča Vila Vesna

  Prijazni gostitelji vam ponujajo 4 dvoposteljne sobe, vsaka ima svojo kopalnico in teraso. Prav tako sta vam na voljo internet in parkirni prostor. S sabo lahko pripeljete tudi hišne ljubljenčke.

  Oddajanje sob M

  Prenočišča se nahajajo v Jesenicah na Dolenjskem, 11 kilometrov od Brežic in 9 od Term Čatež. Gostom nudijo možnost prenočitve v 2 dvoposteljnih in 1 štiriposteljni sobi. Na voljo sta tudi 2 pomožni ležišči.

  Prenočišča pod Šentvidom

  Prenočišča se nahajajo v gručasti vasi na desnem bregu Save - Čatež ob Savi, ob avtocestni povezavi Ljubljana–Zagreb, nedaleč od Brežic in Term Čatež.

  Prenočišča Štingl Jadranka

  Prenočišča se nahajajo v neposredni bližini središča Brežic. Gostom je na voljo 8 dvoposteljnih sob s kopalnico in televizorjem. Možen je tudi najem dodatnega ležišča.

  Gostilna ob sotočju in prenočišča Budič

  Gostilna Budič leži natanko tam, kjer se reka Krka izliva v Savo, slab kilometer od Term Čatež in Brežic, blizu izvoza z avtoceste Ljubljana – Zagreb.
  © 2018 discoverbrezice.com | Zasebnost in varstvo podatkov | O piškotkih